Trade wind - Groene stroom zonder concessies

Wat is Trade-wind? Wij zijn een onafhankelijk platform waarop u alle ins en outs over windenergie kunt vinden. Er zijn voor consumenten tal van mogelijke plekken waar men allerlei tips en informatie kunt vinden. Maar helaas is deze informatie vaak erg ingewikkeld of niet correct. Wat wij willen is dat consumenten bewust omgaan met het milieu, dus ook met energie. 

Groene stroom zonder concessies

Wij onderscheiden ons van anderen omdat we ons niet hechten aan commerciële belangen. Onze visie is dat meer mensen gebruik zouden moeten maken van groene (wind) energie. Dit omdat de CO2-uitstoot tot wel 50 keer lager is dan bij 'normale' stroom. Doordat de stroom wordt opgewerkt zonder dat dit ten koste gaat van de fossiele brandstoffen en zonder het milieu te belasten. Dat is waar we voor staan. Verder vinden we het ook belangrijk dat het gebruiken van groene stroom niet ten koste gaat van geld, tijd, gemak of comfort. We houden voor u de ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie nauwlettend in de gaten. 

Hoe doen we dat dan?

Op Trade-wind.eu geven we u advies op het gebied van windenergie. U kunt hier lezen hoe windenergie nou eigenlijk werkt, wat de voor- en nadelen zijn op het gebied van windenergie, maar ook hoe de toekomst van windenergie eruit ziet.

Verder vindt u hier ook alles over groene stroom, welke soorten groene stroom er zijn, wat de voor- en nadelen zijn, tips voor een duurzaam leven en wat u thuis of op het bedrijf kunt doen met groene stroom. Dit en veel meer vindt u terug op onze website!