Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/syfer/domains/trade-wind.eu/public_html/includes/function.php on line 266
E.ON | Trade-wind.eu
E.ON

E.ON

Wereldwijd is E.ON bezig met het innoveren en bedenken van duurzame methodes om energie op te wekken. Het bedrijf zegt zelf internationaal aan de top te staan op het gebied van windenergie. E.ON is voornamelijk bezig met locaties die het meeste rendement opleveren. Ze willen de meeste CO2 besparing per geïnvesteerde euro. Bij het innoveren kunt u denken aan de onderzoeken naar Power To Gas, Power To Hydrogen en batterijopslag. Het emissieprofiel van de nieuwe type kerncentrales van E.ON is ongekend laag. Ook zijn er veel mogelijkheden voor de bijstook van biomassa. Verder is E.ON ook bezig met innovatie in de Rotterdamse haven. Dit doen ze door actief betrokken te zijn bij de ontwikkeling van de biobased industry in het havengebied. Steeds meer bedrijven die gespecialiseerd zijn in het produceren van duurzame biobrandstoffen en hergebruik van grondstoffen hebben zich gevestigd in dit gebied.

Klantenservice

Net zoals bij andere energieleveranciers kunt u op de website terecht voor de veelgestelde vragen. U kunt dan per categorie kiezen en op zoek gaan naar uw vraag en het antwoord hierop. Staat deze er nu niet tussen? U kunt op werkdagen bellen tussen 8:00 uur en 17:30 uur naar 0900-0601. U kunt ook uw vraag stellen via de live chat. Hier zit iemand klaar die direct antwoord geeft op alle vragen. Ook is E.ON op social media te bereiken, namelijk via Twitter en Facebook. Verder is er ook de mogelijkheid om online een klacht in te dienen via een contactformulier. In dit formulier geeft u dan zo uitgebreid mogelijk aan wat uw klacht is. Over het algemeen ontvangt u binnen vijf werkdagen een reactie terug. Voor de snelste reactie kunt u het beste bellen of de live chat functie gebruiken op de website. 

Stap ook over naar de duurzame energie van E.ON!

Terug naar overzicht