Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/syfer/domains/trade-wind.eu/public_html/includes/function.php on line 266
Energiedirect | Trade-wind.eu

Energiedirect

Bij Energiedirect wordt de garantie gegeven dat de groene stroom ook echt groene stroom is. Naar eigen zeggen wordt de groene stroom voor 100% is opgewekt uit wind, hierdoor is deze groene stroom beter voor het milieu. Wat bij Energiedirect opvalt is dat bij het afsluiten van een contract voor energie er niet direct duidelijk bijstaat dat groene stroom ook tot de mogelijkheden hoort. Wanneer er naar hun tarieven wordt gekeken, ziet u niet direct staat dat er groene stroom beschikbaar is, echter bieden zij dit wel aan. U kunt bovenaan de tarieven aanvinken dat u graag gebruik wilt maken van groene stroom, en dan worden de opties hiervoor beschikbaar gemaakt. Het bedrijf geeft aan dat de extra kosten voor groene stroom maar €1,50 per maand extra zijn. Dus voor €1,50 extra kunt u al bijdragen aan een betere en schonere leefomgeving.

Klantenservice 

Bij Energiedirect krijgt u direct antwoord op al uw vragen. Dit kan bijvoorbeeld door op de website de juiste categorie van uw vraag te zoeken. Staat uw vraag er niet bij? Dan zijn er andere mogelijkheden om toch een antwoord op uw vraag te krijgen. Dit kan bijvoorbeeld door te bellen naar 0900-3347328 op werkdagen van 9:00 uur tot 16:00 uur. Ook kunt u terecht op social media, zoals op Facebook en Twitter. Het webcareteam staat namelijk op werkdagen van 09:00 tot 21:00 voor u klaar. U kunt dan via een privé bericht een vraag stellen en u krijgt dan vrij snel een reactie. Bereken uw persoonlijke aanbod op de website en bekijk of uw energierekening goedkoper kan!

Terug naar overzicht