Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/syfer/domains/trade-wind.eu/public_html/includes/function.php on line 266
Greenchoice | Trade-wind.eu
Greenchoice

Greenchoice

Samen Nederland groener maken, dat is waar Greenchoice voor staat. Dit willen ze daarom ook bereiken en hier doen ze erg veel voor. Ze wekken echte groene energie op die voornamelijk uit Nederland komt. Op dit moment wordt 70%  van deze natuurlijke energie in Nederland zelf opgewekt. Het bedrijf streeft er naar om uiteindelijk 100% van de groene stroom in Nederland op te wekken, ze hopen dit in 2020 te bereiken. Greenchoice is een van de weinige bedrijven die de herkomst van de hun groene stroom openbaar maakt! Ook maken zij gebruik van het zogenaamde bosgecompenseerde gas. Dit wil zeggen dat ze het gasgebruik van de klanten compenseren door continu bomen te planten en het bos te beschermen. Zo wordt de wereld steeds schoner en groener, mede door de initiatieven van Greenchoice.

Klantenservice

Bij Greenchoice kunt u voor de meest uiteenlopende vragen terecht op de website. Of u nu wilt weten hoe u moet inloggen of aan wie u de meterstanden door moet geven, u kunt het vinden op de website. Ook regelt Greenchoice uw overstap. Ze zeggen uw contract op bij uw huidige leverancier zodat u nooit een boete kunt krijgen! Mocht u er nu alsnog niet uitkomen kunt u altijd bellen naar 010-4782326. Dit is het telefoonnummer van de klantenservice. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 8:30 uur en 17:00 uur. De gemiddelde wachttijd bedraagt maar 33 seconden en 99% van de mails worden binnen 48 uur beantwoord!

Kies voor echte groene energie van Greenchoice!

Terug naar overzicht