Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/syfer/domains/trade-wind.eu/public_html/includes/function.php on line 266
Coƶperatie Deltawind | Trade-wind.eu
Deltawind

Deltawind

Bij Deltawind staat het opwekken van duurzame energie voorop. Ook het bevorderen van efficiënt energiegebruik staat centraal. In de omgeving van Goeree-Overflakkee staan hun windmolens. Deltawind zorgt er voor dat ze bewust bezig zijn met het opwekken van natuurlijke stroom zodat zij de klimaatverandering kunnen beperken met hun inzet. De verbruikte fossiele brandstoffen krijgen we namelijk nooit terug. Dit is voor Deltawind ook de reden om door te gaan met energie die opgewekt wordt door de wind. Zodat de huidige generatie, maar ook de generaties die na ons zullen komen hier voordelen van ondervinden. Zij investeren daarom bijvoorbeeld in windparken, maar vergroenen ook de manier van het opwekken van energie. Ook was het mogelijk om als burger te investeren in Deltawind door middel van een lening of aanschaf van obligaties. Echter is Deltawind geen energieleverancier, wel was het voor belanghebbende mogelijk om te investeren in Deltawind en dan kon men er wel energie van afnemen. 

Uw eigen windmolenpark

U kunt een klein bedrag van €50,- lenen aan Deltawind. Daarmee zorgt u ervoor dat er op een duurzame manier energie wordt opgewekt op het eiland Goeree-Overflakkee. Door dit bedrag te lenen, ontstaat er een lidmaatschap. Door dit lidmaatschap wordt u mede-eigenaar van de windturbines en het zonnepark van Deltawind. Ook ontvangt u over uw inleg 6% rente! U kunt tot een maximum van €5000,- inleggen. Natuurlijk is het alleen slim om geld te lenen als u dit niet op korte termijn weer verwacht nodig te hebben. Echter moet u hiervoor wel inwoner zijn van Goeree-Overflakkee, maar een vakantiewoning telt ook mee. Ook als bedrijf, stichting of vereniging kan men hier aan mee doen, de voorwaarde is dat de rechtspersoon gevestigd is op het eiland. 

Terug naar overzicht