Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/syfer/domains/trade-wind.eu/public_html/includes/function.php on line 266
Oxxio | Trade-wind.eu
Oxxio

Oxxio

Bij Oxxio krijgt u scherpe energietarieven in combinatie met groene stroom, er wordt namelijk 100% groene stroom geleverd. Het verschil tussen Oxxio en andere energieaanbieders is dat Oxxio veel slimme oplossingen probeert te bedenken om energiebesparend te leven. Dit doen ze bijvoorbeeld met de Oxxio app, deze app geeft inzicht in uw verbruik en kosten. Zo weet u waar de grote kostenposten zitten, en wanneer u dit als klant weet kan men daarop letten. Hierdoor is het mogelijk om minder stroom te verbruiken en bent u uiteindelijk goedkoper uit. Ook probeert Oxxio u te stimuleren om te bezuinigen, door u te informeren over belangrijke feiten. Het staat bijvoorbeeld vast hoeveel een bepaald apparaat verbruikt aan stroom. De meeste mensen zijn zich er echter niet van bewust wat zoiets uiteindelijk qua geld kost en in de toekomst kan schelen. Bij Oxxio krijgt u regelmatig voorbeelden van de verbruikskosten van uw apparaten. 

Klantenservice 

Via de Oxxio App kunt u de jaarnota en uw contractgegevens te allen tijde in zien. Ook hoeft u niet meer te bellen als u bijvoorbeeld vragen heeft over uw termijnbedrag. Er staan een aantal vragen die vaak gesteld worden op de contact pagina. Staat uw vraag hier niet tussen? U kunt dan telefonisch contact opnemen met Oxxio via 0900-5566777, u kunt op werkdagen bellen tussen 8:30 uur en 19:00 uur. U krijgt dan een medewerker aan de telefoon en u kunt dan direct uw vraag stellen. Belt u liever niet? U kunt dan een mail sturen naar klantenservice@oxxio.nl en dan krijgt u binnen 3 dagen een reactie. U kunt ze ook via social media (Twitter of Facebook) een vraag stellen.

Bekijk hier de scherpe tarieven van Oxxio!

Terug naar overzicht