Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/syfer/domains/trade-wind.eu/public_html/includes/function.php on line 266
Nederlandse Energie Maatschappij | Trade-wind.eu
Nederlandse Energie Maatschappij

Nederlandse Energie Maatschappij

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) noemt zichzelf niet zomaar een energiemaatschappij, bij de NLE willen ze namelijk graag onafhankelijk zijn. Tevens is het een 'jonge en innovatieve energiemaatschappij' die het graag voor elkaar krijgt om de energieprijzen zo laag mogelijk te houden. Hierdoor dagen ze ook andere leveranciers van energie uit om hier in mee te gaan. Het bedrijf probeert zich met  duidelijke taal en de nodige transparantie op te stellen in de markt. Behalve het leveren van groene energie, zijn ze continu aan het innoveren. In 2014 deden ze dit met de slimme thermostaat. Ook zijn zij de eerste energie leverancier die zonnepanelen verhuurt aan klanten. Zo willen ze steeds weer blijven innoveren. Dit alles samen maakt dat NLE zichzelf omschrijft als de goedkoopste energieleverancier van Nederland op dit moment. 

Klantenservice

Bij NLE is een antwoord op een vraag krijgen vrij eenvoudig. Op de website ziet u de antwoorden op de meest gestelde vragen per categorie. Staat uw vraag hier niet tussen, dan kunt u die op een andere manier stellen. Dit kan bij NLE op veel manieren. U kunt bellen naar de klantenservice: 088-7307307 op werkdagen tussen 08:00 uur en 18:00 uur. Ook kunt u contact leggen via de Social Hub, Facebook of zelfs via Twitter. Heeft u liever direct contact? U kunt ze dan ook gewoon een Whatsapp-berichtje sturen op 06-30584601, zo is uw vraag snel beantwoord! De openingstijden van de Social Hub zijn: op werkdagen van 8:00 uur tot 21:00 uur (op vrijdag tot 20:00 uur) en in het weekend van 11:00 tot 20:00 uur. Mocht u nou buiten de openingstijden toch een antwoord op uw vraag willen? Bij NLE is er een forum waar vragen kunnen worden gesteld en die vervolgens beantwoord worden door andere klanten.

Stap over op goedkope energie van NLE!

Terug naar overzicht